GlasArt vaas in metalen standaard Pearls, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2116
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 28 cm 

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een strak design, uitgevoerd in in mooie, diepe kleuren. De hoofdkleuren zijn, goud, bruin en rood. Daarnaast is er ook nog een beetje blauw en amber gebruikt. Op de vaas zijn mooie patronen van glasstukjes gemaakt, die met glasfusing op de vaas "gesmolten" zijn.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is. Ook de voorzijde en de achterzijde zullen iets van elkaar kunnen afwijken.

De binnenzijde van de vaas is zwart gecoat. Hierdoor is de vaas niet lichtdoorlatend, maar geeft de zwarte coating wel extra diepte aan de gebruikte kleuren.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Ook door de afmetingen zal deze vaas van glas opvallen; De totale hoogte is maar liefst 48,5 centimeter en de vaas is 28 centimeter breed. Het glaswerk zelf heeft een diepte van circa 7,5 cm.

De metalen voet van de vaas is 10 cm diep, wat ook de totale diepte van de vaas is. De breedte van de voet is 24,5 cm. Aan de onderzijde zijn vilten dopjes geplaatst, om krassen op uw meubels te voorkomen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!