Mondgeblazen lamp Arno France, Ocre / Lila

Arno France
12LA2122*
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 65 cm ↔ 23,5 cm 

Deze glazen lamp wordt mondgeblazen gemaakt door een glasatelier in Frankrijk. De lamp zelf is gemaakt van transparant, okergeel en paars gekleurd glas. Hoe deze lampen precies wordt gemaakt, kunt u hier zien.

De kleuren van de lamp lopen in elkaar over. Bovenaan zijn diverse oker en gele tinten gebruikt, die overlopen in het paarse glas onderaan. In het glas zijn donkere strepen gemaakt, die, als de lamp aan is, nog duidelijker naar voren komen. De lamp loopt aan de bovenzijde uit in een transparante steel, die licht krult.

Het unieke van deze lamp wordt benadrukt door het logo dat in het glas wordt gedrukt, na het maakproces, en nadat de lamp door de glasblazer is goedgekeurd. Tevens wordt er een certificaat meegeleverd.

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Dit glassculptuur is geplaatst op een transparante kristallen voet met een diameter van 16 cm. Onder de voet zijn 4 dopjes geplaatst, zodat de lamp stevig staat. In het midden van de voet is een fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (4 W - E14 - 3000 K) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp is 65 cm. De breedte is 23,5 cm en de diepte is 10 cm.

Omdat de lampen handgemaakt zijn, kan de lamp qua motief iets afwijken van de foto's. De kleurstelling is echter hetzelfde!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!