Mondgeblazen lamp Arno France, Rouge / Gris

Arno France
12LA2126*
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 68 cm ↔ 24,5 cm 

Deze glazen lamp wordt mondgeblazen gemaakt door een glasatelier in Frankrijk. De lamp zelf is gemaakt van transparant, rood en grijs gekleurd glas. Hoe deze lampen precies wordt gemaakt, kunt u hier zien.

De kleuren van de lamp lopen in elkaar over. Bovenaan zijn diverse rood tinten gebruikt, die overlopen in het grijs/zwarte glas onderaan. In het glas zijn donkere strepen gemaakt, die, als de lamp aan is, nog duidelijker naar voren komen. De lamp loopt aan de bovenzijde uit in een transparante steel, die licht krult.

Het unieke van deze lamp wordt benadrukt door het logo dat in het glas wordt gedrukt, na het maakproces, en nadat de lamp door de glasblazer is goedgekeurd. Tevens wordt er een certificaat meegeleverd.

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Dit glassculptuur is geplaatst op een transparante kristallen voet met een diameter van 16 cm. Onder de voet zijn 4 dopjes geplaatst, zodat de lamp stevig staat. In het midden van de voet is een fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (4 W - E14 - 3000 K) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp is 68 cm. De breedte is 24,5 cm en de diepte is 9,5 cm.

Omdat de lampen handgemaakt zijn, kan de lamp qua motief iets afwijken van de foto's. De kleurstelling is echter hetzelfde!

!