Lamp Luna, Mokka

Polczer Glas
12LA2117
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 26 cm ↔ 17 cm

Deze glazen lamp is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De lamp bestaat uit 2 delen: de voet en de glazen sculptuur.

De glazen sculptuur is gemaakt van glas, bestaand uit de kleuren wit, beige en diverse bruintinten. Deze kleuren zijn in een uniek patroon op de sculptuur, in het glas gemaakt. Hierdoor is er geen tweede lamp exact hetzelfde als deze.

De lamp Luna is lager, maar breder van de lamp Stella. Deze lamp is in een mooie ui-vorm gemaakt, en past door de maat in elke kamer. 

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

Als voet is er een antraciet marmeren voet toegevoegd aan de lamp. Deze heeft een diameter van 10,5 cm. In het midden van de voet is de fitting geplaatst. De lamp wordt geleverd inclusief LED-lamp. (3W=25W - E14 - Warm White). De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De maten van de lamp zijn:

De sculptuur zelf is ongeveer 24,5 cm hoog. Dit is zonder de voet eronder gemeten. Met de houten standaard voet wordt de totale hoogte ongeveer 26 cm. Met de glazen voet wordt de totale hoogte ongeveer 26,5 cm.

Op het breedste punt heeft de sculptuur ongeveer een diameter van 17 cm.

De Lamp van glas is mondgeblazen en hierdoor kunnen de maten enigszins afwijken.

Omdat het om een uniek exemplaar gaat, worden ze stuk voor stuk op de foto gezet. De lamp op de foto is dan ook echt de lamp die u ontvangt!

Gerelateerde Producten
!