Glazen Lampenkap, Rainbow

DT Glas
12LA2006-LK
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 25 cm Ø 30 cm

Deze prachtige glazen lampenkap is vervaardigd in Duitsland en is een ware blikvanger in elke ruimte. De lampenkap is gemaakt van glas en heeft een betoverende regenboog van kleuren die het licht op een betoverende manier verspreiden.

Aan de bovenzijde van de lampenkap is donkerblauw glas gebruikt, wat een mysterieuze en elegante uitstraling geeft. Daaronder volgen de kleuren in een harmonieus verloop: blauw, lichtblauw, groen, geel en oranje, wat een levendige en kleurrijke sfeer creëert. De golvende rand van het glas en de subtiele strepen die over de kleuren heen lopen, zijn allemaal in dezelfde donkere kleur als de bovenste kleur vervaardigd, wat zorgt voor een samenhangend en stijlvol ontwerp.

Deze lampenkap heeft een hoogte van ongeveer 25 cm en een doorsnede van ongeveer 30 cm, waardoor hij perfect past bij de meeste lampen. Aan de bovenzijde van de kap bevindt zich een opening van ongeveer 1,5 cm, waardoor je de lamp gemakkelijk kunt bevestigen.

Houd er rekening mee dat er geen voetfitting bij de lampenkap wordt geleverd. Je dient zelf voor de juiste fitting en ophanging te zorgen. Met deze prachtige glazen lampenkap breng je een vleugje Duitse vakmanschap en een regenboog van kleuren in je interieur.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!