Glasbloem Carneol, X-Large, transparante bloem met rode en oranje spikkels

Carneol
06BG2106
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 53 cm Ø 20 tot 22 cm

Handgemaakte glasbloem op een metalen steel. De glasbloem bestaat uit een transparante bloem, met rode en oranje spikkels in het glas verwerkt. In het midden heeft de bloem een zwart knopje. Aan de onderzijde is een bevestiging gemaakt, waaraan de RVS steel vastgeschroefd kan worden. De bloem is enigszins gegolfd.

Doordat de bloem handgemaakt is kan de vorm van de bloem enigszins afwijken van de foto. Elke bloem is dan ook uniek, en kan samen met een andere bloem in dezelfde kleur of juist afwijkende kleur een mooi opvallend item vormen in uw tuin of in uw vaas. 

Doordat de stelen gemaakt zijn van RVS en de bloemen geverfd zijn voor het bakproces, is de bloem weerbestendig. Wel adviseren wij u de bloem binnen te halen met vorst, want er zou water in kunnen blijven staan, waardoor het glas mogelijk kan knappen.

De bloem doet het goed als solitair in de border of langs de grasland, in combinatie met meerdere bloemen wordt het een kunstwerk op zich. Ook in een vaas is de bloem goed te gebruiken. In combinatie met meerdere andere bloemen (in diverse maten) is er een mooi boeket te vormen.

De maten van de bloem zijn:

De RVS steel is 50,5 cm lang. (50 cm als deze in de bloem geschroefd is) De doorsnede van de bloem zit tussen de 20 en 22 cm, afhankelijk hoe gegolfd deze is.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!