Glazen vaas in metalen standaard, Artwork, Rond

M&N Woondeco
02V2112
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 38 cm ↔ 32,5 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas is gemaakt in mooie heldere tinten. De grootste deel van de vaas is in mooie groen en rood tinten geschilderd, maar ook goud, geel en blauw zijn gebruikt. De kleuren zijn in vlakken op de vaas geschilderd. Vlakken die elkaar overlappen. Verder is er door middel van glasfusing glasblokjes op de vaas geplakt, wat diepte van de vaas geeft, en het geheel wat spannender maakt.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

Op de vaas is door middel van glasfusing een aantal glasblokjes toegevoegd. Deze liggen als het ware op de vaas, en geven diepte en een speels effect aan de vaas. De bijzondere en warme kleuren is wat deze glazen vaas, mede ook door het grote formaat, tot een blikvanger van iedere ruimte maakt.

De binnenzijde is zwart gecoat. Hierdoor is de vaas niet lichtdoorlatend, maar geeft de zwarte coating wel extra diepte aan de gebruikte kleuren.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor deze uniek is. Er is geen een exact hetzelfde.

De totale hoogte is 38 centimeter en de vaas is 32,5 centimeter breed. De voet van de vaas heeft de afmetingen: 23,5 x 9,5 cm.

!