Glazen Orka met staart opgeheven

Gilde Handwerk
04VL2526
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8,5 cm ↔ 19,5 cm

Deze prachtige handgemaakte glazen orka is een waar kunstwerk. Het contrast tussen het zwarte lichaam en de witte buik en vlekken zorgt voor een opvallend en levendig uiterlijk. De orka ligt op zijn buik, met zijn transparante vinnen als ondersteuning, waardoor het lijkt alsof hij zich klaarmaakt om weer terug te duiken in de diepte van de oceaan.

De transparante glazen vinnen en staart zijn perfect gevormd en dragen bij aan de elegante uitstraling van de orka. De details op de witte vlekken direct achter de kop zijn zeer nauwkeurig weergegeven, waardoor het lijkt alsof de orka net uit het water is gesprongen.

Met een lengte van ongeveer 19,5 centimeter, een breedte van 8,5 centimeter en een hoogte van 8,5 centimeter is deze glazen orka een perfecte maat voor op een plank, vensterbank of bureau. Het is een indrukwekkend stukje decoratie dat zeker de aandacht zal trekken.

Deze glazen orka is niet alleen een mooie toevoeging aan uw interieur, maar ook een uniek geschenk voor liefhebbers van maritieme dieren en glaswerk. Het is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en zal zeker gewaardeerd worden door iedereen die het ziet.

!