DreamLight Waxinelichthouder Ginkgo, Small

DreamLight
05WX2102
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 15 cm ↕ 5 cm

Dreamlight Waxinelichthouder Ginkgo, Small is een waxinelichthouder, gevuld met laag van roode gel, waarboven een viertal gouden Ginkgo Biloba blaadjes "drijven" in transparant gel. De Japanse Notenboom, zoals de Gingko in het Nederlands heet, staat symbool voor onveranderlijkheid, hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Maar buiten dat is het natuurlijk ook gewoon een mooi gevormd blad.

De waxinelichthouder heeft een strak design en heeft een diameter van 8,2 cm. De hoogte is in totaal 4,5 cm. Aan de onderzijde heeft de waxinelichthouder een klein glazen voetje, waardoor de waxinelichthouder lijkt te zweven boven tafel.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!