Handgemaakt Glassculptuur Krab - Levensechte Rood-Blauw Gekleurde Krab van Massief Glas

Gilde Handwerk
04VL2768
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek een prachtig glassculptuur van een levensechte krab, met een dynamische mix van rood en blauw glas op een transparante basis. Dit kunstwerk van massief glas toont gedetailleerde poten, scharen en pastelkleurige rugstroken, met transparante glasdetails voor een realistische uitstraling. Staand op alle acht poten, meet deze krab 18 cm lang, 22,5 cm breed en 12,5 cm hoog, perfect als unieke toevoeging aan uw interieur of als bijzonder geschenk.

Ontdek het prachtige glassculptuur van een levensechte krab, gemaakt van massief glas. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd uit diverse kleuren glas die harmonieus zijn verwerkt in een transparant glazen basis. De rug van de krab is ontworpen met pastelkleurige glasstroken, die een speels en kleurrijk effect geven. De poten en scharen zijn opvallend rood met blauw gekleurd, wat de krab een levendig en dynamisch uiterlijk geeft.

Het transparante glas vormt niet alleen het lichaam, maar ook de oogjes en het mondje van de krab, waardoor hij een realistische en gedetailleerde uitstraling krijgt. De krab staat stevig op al zijn acht pootjes, met de scharen uitdagend geheven, klaar om indruk te maken in elke ruimte waar hij wordt geplaatst.

Dit schitterende glassculptuur is een lust voor het oog en zal zeker een blikvanger zijn in uw interieur. Met afmetingen van 18 cm lang, 22,5 cm breed en 12,5 cm hoog, is deze krab een unieke toevoeging aan uw collectie of een bijzonder cadeau voor een geliefde.

Gerelateerde Producten
!