Maleras Zweeds Kristal, (baby) Zeehond

Maleras
48KM2031
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 4,5 cm ↔ 7 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Transparante (baby) Zeehond is één van de mini - transparante sculpturen uit de collectie.

Deze baby-zeehond is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de zeehondenpup gevormd, door een uitholling is het glas. Deze uitholling is niet ingekleurd, maar de kleine haartjes zijn nog met de hand extra geëtst, zodat deze nog beter opvallen. De randen van het kristallen kunstwerk zijn aangepast aan de vorm van de zeehond en zijn zo gevormd, alsof de zeehond in ijs gevangen is. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt dit mooie sculptuurtje pas helemaal tot leven.

Levensecht!

Dit mooie kunstwerk is niet groot, maar ziet er wel heel lief uit. Het kunstwerkje is 4,5 cm hoog, 7 cm breed en aan de onderzijde 2 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

 Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past op diverse LED-panelen die wij te koop hebben. Deze kunt u makkelijk mee bestellen. U heeft bij deze glassculptuur de keuze uit:

Zie ook de foto's voor het effect van de glassculptuur op verlichting.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!