Glassculptuur Glazen Varkentje

DT Glas
04VL2467
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 12 cm ↔ 20 cm 

Dit schattige glazen varkentje is met de hand gemaakt en heeft een prachtige vleeskleur. Het enige deel dat van amberkleurig glas is gemaakt, is het staartje dat speels omhoog krult. De vleeskleur loopt door tot in de pootjes, waar het subtiel vervaagt in het transparante glas. Zelfs de oortjes zijn gemaakt van transparant glas, wat een mooi contrast geeft met de vleeskleur.

Maar wat dit varkentje echt bijzonder maakt, is zijn vrolijke uitstraling. Het lijkt bijna alsof hij staat te glimlachen en de wereld om zich heen vol enthousiasme begroet. Deze lieve en vrolijke verschijning zal zeker een glimlach op het gezicht van iedereen toveren die hem ziet.

Het glazen varkentje heeft een hoogte van 12 cm, een lengte van 20 cm en een breedte van 8 cm. Met zijn bescheiden afmetingen is hij perfect om op een plankje of in een vitrine te plaatsen, waar hij alle aandacht kan krijgen die hij verdient. Dit glazen varkentje is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap van de glaskunstenaar en een must-have voor elke liefhebber van glaswerk.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!