Uil van Glas, zittend op tak

DT Glas
04VL2463
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30 cm↔ 16 cm

Maak kennis met onze majestueuze glazen uil, een meesterwerk van vakmanschap en natuurlijke schoonheid dat elke ruimte verrijkt met zijn aanwezigheid. Vervaardigd uit massief glas, is deze uil een ware lust voor het oog, met zijn levensechte houding en prachtige kleurenpalet.

Gehuld in een combinatie van blauw/bruin en wit glas, straalt deze uil een aura van rust en elegantie uit terwijl hij zit op zijn tak, zijn blik rustend op een onbekende verten. De tak en de onderkant van de uil rusten op een transparante sokkel, wat zorgt voor stabiliteit en een vloeiende presentatie.

Het meest opvallende aan deze uil zijn zijn ogen - groot, wit met een amberkleurige gloed, met een klein zwart snaveltje in het midden. Het amberkleurige glas loopt door tot in zijn oren, wat een extra dimensie van realisme toevoegt aan dit prachtige stuk.

Het meesterlijke gebruik van spaarzame gouden glinsters op het lijf, de vleugels en de kop creëert een verbluffend patroon dat de indruk wekt van echte veren, met donkere strepen die de staart accentueren.

Met afmetingen van 30 cm hoog, 16 cm breed en ongeveer 15 cm diep, is deze imposante uil een opvallend kunstwerk dat zowel bewondering als ontzag oproept. Een perfecte toevoeging aan elke collectie van liefhebbers van natuurlijke pracht en glazen kunstwerken.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!