Glazen vaas in metalen Standaard, Fusion, Halfrond

M&N Woondeco
U-02V2039
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 35,5 cm ↔ 38 cm

Deze glazen vaas is gevat in een zwart gelakte metalen standaard. De vaas van glas heeft een fraai gekleurd design, uitgevoerd in warme tinten glas. De verschillende kleuren zijn totaal verschillend, maar passen o zo goed bij elkaar. De hoofdkleuren zijn toch wel in de grote vlakken te zien. de rood/oranje vlakken, het diepblauwe onderin, en ook het zeer donkere, haast zwarte vlak onderin. Dit alles wordt opgesierd met een aantal elementen glasfusion. Hier ontleent de vaas ook zijn naam aan.

Deze vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen, die aan de binnenzijde van de vaas met de hand geschilderd zijn. Die schalen zijn aan elkaar gelijmd. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, zodat de vaas stevig blijft staan.

De totale hoogte van deze bijzondere vaas is 35,5 centimeter en de vaas is 38 centimeter breed. De voet van de vaas is 10,5 x 25,5 cm.

De vaas is met de hand geschilderd, waardoor elke vaas uniek is, en geen enkele exact hetzelfde is.

De binnenzijde is niet gecoat. De zonlicht zal dan ook door de vaas heen kunnen schijnen waardoor de kleuren nog intenser worden.
!