DreamLight Waxinelichthouder Yellow-Red-Blue

DreamLight
05WX2046
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 15 cm ↕ 5 cm

Dreamlight Waxinelichthouder Yellow-Red-Blue is een waxinelichthouder, gevuld met een print van het schilderij "Yellow-Red-Blue" van de Russisch-Franse kunstschilder Wassily Kandinsky. Dit is 1 van de bekendste schilderijen van zijn hand. Het echte schilderij is 201,5 x 128 cm groot. Dat paste niet helemaal, vandaar dat de afbeelding wat verkleind is. De waxinelichthouder heeft een diameter van 15 cm gekregen en is ongeveer 5 cm hoog.

De waxinelichthouder is met de hand gevuld met gel, waarop de stoffen afbeelding in gelegd. Aan de onderzijde is de houder verder opgevuld met witte gel. Uiteraard zit er in het midden een uitholling waar een waxinelichtje in past.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!