Meeuw van glas, Grijs met zwarte vlekken

Glastrends
04VL2293
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 9,5 cm ↔ 13 cm

Ontdek de ingetogen schoonheid van onze glazen vogel, een prachtig kunstwerk vervaardigd uit massief glas. Deze charmante meeuw straalt rust en elegantie uit, met zijn witte buik en grijze rug, versierd met speelse zwarte vlekken.

Met een snavel van levendig oranje glas voegt deze vogel een vleugje kleur en levendigheid toe aan zijn anders ingetogen kleurenpalet. De vogel ligt ontspannen op zijn buik, die aan de onderzijde zorgvuldig is afgevlakt om een stevige en stabiele ligging te garanderen, of hij nu binnen of buiten wordt geplaatst.

Met afmetingen van 13 centimeter lang, 6,5 centimeter breed en 9,5 centimeter hoog, is deze glazen meeuw een veelzijdige toevoeging aan elke omgeving. Of je hem nu gebruikt als decoratief accent in je huis of als een charmante toevoeging aan je tuin, deze prachtige vogel zal zeker bewonderende blikken oogsten en een gevoel van sereniteit en vreugde toevoegen aan je omgeving. Laat je betoveren door zijn eenvoudige, maar toch intrigerende schoonheid en geniet van de rust die hij uitstraalt.

De maten in het kort: 13 cm lang, 6,5 cm breed en 9,5 cm hoog.

!