Handgeschilderde Glazen Schaal in Bladvorm met Vlinderdesign - Butterfly

M&N Woondeco
03S2015
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een vleugje natuur en kunst toe aan uw interieur met de handgeschilderde glazen schaal in bladvorm met vlinderdesign - Butterfly. Uitgevoerd in prachtige groentinten, met een grote blauwe vlinder als middelpunt, gedetailleerd in sprankelende kleuren zoals geel, roze, wit en rood. Met zijn unieke bladvorm en stabiliteit op drie glazen pootjes, is deze schaal met zijn lengte van 55,5 cm perfect voor elke eettafel, salontafel of dressoir.

Voeg een vleugje natuur en kunst toe aan uw interieur met deze prachtige handgeschilderde glazen schaal in bladvorm. De schaal is uitgevoerd in mooie groen tinten en heeft een grote blauwe vlinder als middelpunt, gedetailleerd in sprankelende kleuren zoals geel, roze, wit en rood. De warme kleuren van de achtergrond en de levendige vlinder maken deze schaal een echte eyecatcher, waar u hem ook neerzet.

De unieke bladvorm van de schaal, compleet met nerven, draagt bij aan de natuurlijke uitstraling. De schaal rust op drie transparante glazen pootjes, wat zorgt voor stabiliteit en een zwevend effect. Elke schaal is met de hand geschilderd, waardoor geen enkele schaal precies hetzelfde is en u altijd een uniek stuk in huis haalt.

De onderzijde van de schaal is zwart gecoat, wat de kleuren extra intens maakt. Hoewel de schaal geen zonlicht doorlaat, zorgt de zwarte coating voor een indrukwekkend visueel effect en extra diepte in de kleuren.

Met een lengte van 55,5 cm, een breedte van 35 cm en een hoogte van 5 cm, is deze schaal ideaal voor het decoreren van een eettafel, salontafel of dressoir. Perfect als pronkstuk of als cadeau voor liefhebbers van unieke en kunstzinnige decoraties.

!