Handgeschilderde Halfronde Glazen Vaas in Metalen Standaard - Butterfly

M&N Woondeco
02V2034
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een vleugje kunst en kleur toe aan uw interieur met de handgeschilderde halfronde glazen vaas in metalen standaard - Butterfly. Deze vaas in prachtige groentinten heeft een indrukwekkende blauwe vlinder, geschilderd in sprankelende kleuren zoals geel, roze, wit en rood. Met een hoogte van 35,5 cm en een moderne zwart gelakte metalen standaard, is dit een opvallend decoratief stuk voor elke ruimte.

Voeg een vleugje kunst en kleur toe aan uw interieur met de handgeschilderde halfronde glazen vaas in een zwart gelakte metalen standaard. Deze bijzondere vaas is vervaardigd in prachtige groentinten en is voorzien van een indrukwekkende blauwe vlinder, geschilderd in sprankelende kleuren zoals geel, roze, wit en rood. De combinatie van de warme groene achtergrond en de levendige vlinder maakt deze vaas een opvallend decoratief stuk in elke ruimte.

Deze unieke vazen zijn gemaakt van twee gegoten glazen schalen die aan de binnenzijde met de hand zijn geschilderd en vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Het glaswerk is gevat in een zwart gelakte metalen standaard, wat niet alleen voor stabiliteit zorgt maar ook een stijlvolle uitstraling geeft.

De binnenzijde van de vaas is zwart geschilderd, waardoor de kleuren van de vlinder en de achtergrond nog intenser worden. Hoewel de vaas geen zonlicht doorlaat, zorgt de zwart geschilderde binnenkant voor extra diepte en levendigheid in de kleuren.

Elke vaas is met de hand geschilderd, wat betekent dat geen enkele vaas precies hetzelfde is. Dit maakt elke vaas een uniek kunstwerk.

De totale hoogte van deze vaas is 35,5 centimeter en de breedte is 38 centimeter. De voet van de vaas meet 10,5 x 25,5 centimeter, wat zorgt voor extra stabiliteit en een stevige basis.

!