Maleras Zweeds Kristal, Schaal Sunflower

Maleras
48KM2118
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8 cm ↔ 31,4 cm

Deze mooie schaal is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. Deze vorm is geïnspireerd door de zonnebloem. Een zonnebloem die u elke zomer overal tegenkomt. Echter is de bloem wel wat vergroot, zodat de schaal ook bruikbaar is. In het midden van de schaal is de kern van de bloem zichtbaar. Bruin tinten, met aan de onderzijde de pitjes duidelijk te zien en te voelen. Daaromheen zijn de gele bladeren gevormd. Deze zijn wat schuin omhoog geplaatst, zodat u een mooie schaal krijgt. Elk blaadje heeft zijn eigen vorm, waardoor de bloem net echt lijkt.

De binnenzijde van de schaal is glad, waardoor deze beter af te nemen is. De onderzijde van de schaal is met de hand in mooie geel met bruine tinten geschilderd. Hiervoor is organische verf gebruikt. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en de schaal niet in direct zonlicht zet. Ook niet geschikt om af te wassen met afwasmiddel of in de vaatwasser.

Unieke schaal!

Dit mooie kunstwerk is 8 cm hoog, met een doorsnede van maximaal 31,4 cm.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!