Maleras Zweeds Kristal, Transparante Olifant

Maleras
48KM2003
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,7 cm ↔ 13,5 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Transparante Olifant is één van de transparante sculpturen uit de collectie.

Deze Olifant is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de Olifant gevormd. Dus aan de achterkant van de sculptuur steekt de olifant uit en is het glas mat gemaakt, op enkele details na. De voorzijde van de sculptuur is compleet glas, maar u kunt de olifant er duidelijk doorheen zien, en het lijkt alsof deze naar voren steekt. Door deze productiewijze is de sculptuur op 2 manieren neer te zetten. Met de vlakke kant naar voren, maar ook met de achterkant naar voren. 

Het glas waar de olifant van gemaakt is, is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Op een (LED) verlichting komt de Olifant pas helemaal tot leven.

Levensecht! Maar dan in het klein.

Dit mooie kunstwerk is 14,7 cm hoog, 13,5 cm breed en aan de onderzijde 4,7 cm diep.

Om de glassculptuur mooi te houden, en er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Verlichting meebestellen?

Dit glassculptuur past helaas niet goed op de LED-panelen die wij te koop hebben. Het is wel mogelijk om een LEDpaneel op maat te laten maken. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!