Maleras Zweeds Kristal, Waxinelichthouder, Gele Bloem

Maleras
48KM2021
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 3,9 cm ↔ 12 cm

De Målerås Zweeds Kristal, Waxinelichthouder, Gele Bloem is een mooi organisch gevormd waxinelichthouder. In de houder is aan 1 zijde een gele bloem geschilderd. De kern van de bloem steekt aan de onderzijde iets uit, en vormt aan die zijde een steunpunt.

Deze waxinelichthouder is gemaakt van hoogwaardig Zweeds kristal, wat gegoten is in een mal. In het kunstwerk is aan de achterzijde de bloem met enkele bladeren gevormd, door een de vorm in het glas te vormen. Deze tekening is met de hand in de mooie geel en groene tinten geschilderd. De randen van het kristallen kunstwerk lopen mooi rond. Het glas is compleet kleurloos transparant, waardoor het glas uit zichzelf al iets lijkt op te lichten. Enkel de onderzijde is gekleurd. Uiteraard is er aan de bovenzijde een uitsparing waar een waxinelichtje in past. Als deze aan is, komt de bloem door de flikkering van de vlam tot leven!

Dit mooie kunstwerk is 3,9 cm hoog, 12 cm lang en 9,5 cm breed.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de glassculpturen te kleuren. Om de mooie kleuren te behouden is het belangrijk dat u geen (sterke) schoonmaakmiddelen gebruikt en het glassculptuur niet in direct zonlicht zet.

Voor alle Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt is het nog 100 keer mooier dan op de foto's. Ze zijn dan ook allemaal in het echt te bewonderen in onze showroom. De foto's op de website zijn allemaal door onszelf gemaakt, om de werkelijkheid zo veel mogelijk te benaderen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!