Målerås Zweeds Kristal - Roodborstje | Bestseller Kristallen Vogel

Maleras
48KM2015
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10,4 cm ↔ 9,7 cm

De Målerås Zweeds Kristal - Roodborstje is een van de bestsellers uit onze exclusieve collectie. Deze prachtige vogel, afgebeeld zittend op een tak, is vervaardigd uit hoogwaardig Zweeds kristal en gegoten in een mal. Aan de achterzijde van het kristallen kunstwerk is het roodborstje gevormd door een uitholling in het glas, welke met de hand is beschilderd in levensechte kleuren. De randen van het kunstwerk volgen de vorm van de vogel, wat een fascinerend effect creëert alsof de vogel in ijs gevangen is.

Het volledig kleurloze transparante glas lijkt vanzelf op te lichten, waardoor de details van het roodborstje nog beter zichtbaar worden. Met een (LED) verlichting komt het roodborstje pas echt tot leven, en straalt het een ongekende schoonheid uit. Dit indrukwekkende kunstwerk heeft een hoogte van 10,4 cm, een breedte van 9,7 cm en een diepte van 3,5 cm aan de onderzijde.

Målerås Glas gebruikt organische verf om de unieke kleuren van de glassculpturen te realiseren. Om deze kleurenpracht te behouden, is het essentieel geen sterke schoonmaakmiddelen te gebruiken en het kunstwerk niet in direct zonlicht te plaatsen.

Bij Målerås Zweeds Kristal geldt: in het echt zijn de kunstwerken nog mooier dan op de foto's. Bezoek onze showroom om deze prachtige stukken in het echt te bewonderen. Alle foto's op de website zijn door onszelf gemaakt om de werkelijkheid zo goed mogelijk weer te geven.

!