Set van 2 Glasvogels op marmeren voet

Gilde Handwerk
04VL2369
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 23 cm en ↕ 16 cm

Deze schitterende set bestaat uit 2 glasvogels. Beide vogeltjes zijn gemaakt van groen met zwart glas, dat verwerkt zit in transparant glas. Het binnenste van de vogel is gemaakt van zwart glas. Hierover heen zit een laagje groen glas, waar wat zwart, wit en goud in verwerkt zit. Deze groene kleur loopt door tot in de staart. Daarover heen zit een transparante glaslaag, waar de vleugels, staart en het hoofdje van gemaakt is. Beide vogeltjes zijn even groot, namelijk 8 cm hoog en 15,5 cm lang.

Dit vogeltje is gemaakt op een wit marmeren voet. De verbinding tussen beide materialen is gemaakt van messingkleurig metaal. Het ene vogeltje is op een marmeren voet geplaatst van 12 cm hoog (met een diameter van 9 cm). De totale hoogte van dit vogeltje is 23 cm.

Het tweede vogeltje is op een marmeren voet geplaatst van 5 cm hoog (met een diameter van 9 cm). De totale hoogte van dit vogeltje is 16 cm.

Beide marmeren voeten zijn aan de onderzijde bekleed met vilt, waardoor deze set geen krassen op uw meubels kunnen maken.

Een unieke set, deze mooi groen gekleurde vogeltjes op een wit marmeren voet!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!