Zeeleeuw van glas

Lichtenheldt
04VL1571-34
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 4,5 cm ↔ 9 cm 

Deze prachtige handgemaakte glazen zeeleeuw is een waar kunstwerk dat vakmanschap en creativiteit combineert. Met zijn levendige blauwe kleur en unieke details trekt hij onmiddellijk de aandacht.

De zeeleeuw is met zorg en precisie vervaardigd. Op zijn rug prijken bontgekleurde spikkels, die zijn verschijning verrijken en een speels element toevoegen. De zwemvliezen van de zeeleeuw zijn transparant, waardoor ze subtiel oplichten in het licht en een prachtig contrast vormen met zijn blauwe lichaam. De snuit van de zeeleeuw is geel, waardoor zijn gezicht een levendige en expressieve uitstraling krijgt. En natuurlijk zijn ook de kenmerkende slagtanden van de zeeleeuw niet vergeten, die zijn stoere en krachtige karakter benadrukken.

Het glazen beeldje heeft een lengte van 9 centimeter en een hoogte van 4,5 centimeter. Ondanks zijn bescheiden formaat heeft het beeldje een opvallende aanwezigheid en zal het de aandacht trekken waar het ook wordt geplaatst.

Dit prachtige glazen beeldje is met de hand gemaakt door een getalenteerde glasblazer uit Thüringen, Duitsland. De glasblazer heeft zijn vaardigheden en passie gebruikt om dit meesterwerk te creëren, waarbij hij aandacht heeft besteed aan elk detail om een authentieke en levensechte zeeleeuw weer te geven.

Voeg een vleugje maritieme schoonheid en vakmanschap toe aan je interieur met deze unieke glazen zeeleeuw. Of je nu een liefhebber bent van glaswerk, een verzamelaar van bijzondere stukken of gewoon op zoek bent naar een opvallend decoratief object, deze handgemaakte glazen zeeleeuw zal zeker bewonderende blikken en gesprekken uitlokken.

De afmetingen in het kort: 9 centimeter lang en 4,5 centimeter hoog.

Gerelateerde Producten
!