Groene Uil op gele Tak

Lichtenheldt
04VL1717
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8,5 cm

Dit schattige glazen uiltje is een prachtig stukje glaskunst en een waardevolle toevoeging aan elke collectie. Het uiltje is gemaakt van groen gekleurd glas en heeft een speelse houding met de vleugels een beetje gespreid.

De borst van het uiltje is gespikkeld en zijn oren zijn gemaakt van wit glas, wat een mooi contrast creëert met de groene kleur. Aan de achterzijde is er een oranje staart gemaakt die het glazen kunstwerk nog kleurrijker maakt. De grote blauwe ogen van het uiltje geven het kunstwerk een levendige uitstraling.

Het glazen uiltje staat op een gele tak die uitloopt in een driepoot, waardoor het uiltje stevig staat en goed tot zijn recht komt. Met een hoogte van 8,5 centimeter, een breedte van 5,5 centimeter en een diepte van 5 centimeter is dit kunstwerk een opvallende verschijning in elk interieur.

Dit glazen uiltje is een prachtig voorbeeld van de kunst van het glasblazen. Het vakmanschap dat in dit kunstwerk is gestoken, is duidelijk te zien in elk detail en de levendige kleuren geven het uiltje een warme en speelse uitstraling. Kortom, dit groen gekleurde glazen uiltje is een waardevol kunstwerk dat zowel bewondering als plezier zal oproepen bij elke kunstliefhebber.

Gerelateerde Producten
!