Cobra van Glas

Lichtenheldt
04VL1571-46
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15 cm ↔ 5 cm

Dit adembenemende handgemaakte glazen beeld van een cobra is een ware meesterwerk. Met zijn opvallende kleuren en realistische details brengt het de majestueuze schoonheid van dit iconische reptiel tot leven.

De slang is vervaardigd uit glas en uitgevoerd in prachtige tinten blauw, met opvallende gele en witte strepen die zich over zijn lichaam kronkelen. Met trots heeft de cobra zich opgericht, waarbij hij zijn halsribben heeft uitgezet in de zeer herkenbare houding die zo kenmerkend is voor dit dier. Deze houding straalt kracht en dreiging uit, waardoor de cobra een fascinerende aanwezigheid heeft.

De kop van de cobra is gedetailleerd vormgegeven met een intense blauwe kleur, terwijl de hals een prachtige gele tint heeft. Dit kleurcontrast voegt diepte en visuele interesse toe aan het beeld, en benadrukt de markante kenmerken van de cobra.

Met een breedte van ongeveer 5 centimeter en een hoogte van 15 centimeter heeft dit glazen beeld van een cobra een imposante omvang. Het zal zeker een opvallend pronkstuk zijn in elke collectie of interieur.

Dit handgemaakte glazen beeld belichaamt de kracht en gratie van de cobra, en is een eerbetoon aan de fascinerende wereld van reptielen. Of je nu een liefhebber bent van glaswerk, een verzamelaar van unieke stukken of gewoon op zoek bent naar een opvallend decoratief object, deze glazen cobra zal ongetwijfeld bewondering oogsten en een vleugje exotische schoonheid toevoegen aan je omgeving.

De afmetingen in het kort: 5 centimeter breed en 15 centimeter hoog.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!