Tuinsteker Gans, Wit

Polczer Glas
U-26VB1936
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
  • Beschrijving

↕ 38 cm 

De tuinprikker Gans bestaat uit een stevige metalen tuinprikker van circa 30 cm cm hoog en een handgemaakte glassculptuur. Deze glassculptuur wordt gemaakt bij een glasblazer uit Duitsland. 

De tuinprikker zelf heeft een doorsnede van circa 1 cm. Bovenaan zit een schroefdraad, dat in het metalen plaatje, wat aan de onderzijde van de sculptuur zit, gedraaid kan worden. Doordat de glassculptuur op een steker zit, kan deze stevig in de grond bevestigd worden, waardoor de gans niet kan omvallen.

Wel is het van belang dat eerst de steker in de grond wordt gestoken, en daarna pas de gans erop gedraaid wordt.

De glassculptuur is gemaakt door een glasblazer uit Duitsland. De kleuren van deze sculptuur zijn natuurgetrouw. De gans is gemaakt van wit glas, en heeft een zwart kuifje op zijn achterhoofd, een oranje snavel en zwarte ogen. De sculptuur is aan de onderzijde afgewerkt met een metalen plaatje, waarin de tuinsteker gedraaid kan worden. Hierdoor blijft de sculptuur stevig op de prikker zitten.

De afmetingen van de sculptuur zelf zijn: ongeveer 9,5 cm breed, 14 cm diep en 38 cm hoog. Hier komt de hoogte van de steker nog bij, waardoor het geheel 68 cm hoog is.  

De glassculptuur is winterhard, en kan het hele jaar door buiten staan!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!