Dreamlight LED Frame Medium Eliza

DreamLight
12LA1902
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 20 cm ↔ 20 cm

De Dreamlight LED Frame Medium Eliza is de nieuwste trend!

Dit glassculptuur bestaat uit twee spiegelende glasplaten, waartussen met andere spiegelende plaatjes een soort vierkant bakje is gemaakt. Deze is gevuld met gel en met roze en witte orchideeën. Aan de bovenzijde is een plaatje bevestigd met 2 magneetjes. Als u dit plaatje optilt, ziet u een led-lampje zitten. Deze kunt u aan of uit doen door aan het lampje te draaien. Als u het licht aan doet, en het plaatje weer op zijn plek legt,  wordt de bovenzijde van het geheel prachtig warmwit verlicht en vallen de bloemen nog beter op!

De Dreamlight LED Frame Medium Eliza is 20 cm breed, 20 cm hoog en 4 cm diep, en wordt geleverd inclusief 2 knoopcelbatterijen.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen. 

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!