Stier van Glas, gekleurd

04VL2206
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 24 cm 

Maak kennis met de gekleurde stier van massief glas, een indrukwekkend sculptuur dat de dynamische dreighouding van een stier prachtig weergeeft. Dit meesterwerk is niet alleen een eyecatcher, maar ook een kunststuk dat de kracht en majesteit van een stier perfect weet te vangen. Mocht je deze stier in de wei tegenkomen, zou je zeker even een sprintje trekken!

Het lichaam van de stier is gemaakt van transparant glas, waarin verschillende tinten blauw, groen en bruin op kunstzinnige wijze zijn verwerkt. Dit geeft het beeld een levendige en natuurlijke uitstraling. De staart en poten zijn ook van transparant glas, wat het geheel een strak en modern uiterlijk geeft. De gedetailleerde afwerking zorgt ervoor dat dit glassculptuur een waar pronkstuk is in elke ruimte.

Met afmetingen van 24 cm lang, 7 cm breed en 13 cm hoog, is deze imposante glazen stier zowel compact als indrukwekkend. Dit sculptuur is een perfecte toevoeging aan elke kunstverzameling, ideaal voor liefhebbers van unieke en hoogwaardige decoraties. Het kunstwerk vangt de essentie van de stier in een elegante en kleurrijke vorm, waardoor het een opvallend decoratief element vormt in elk interieur.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!