Aanbieding

Drijfkogel Colata, groen, blauw en geel

Gilde Handwerk
26VB1824
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Ø 11 cm

Ontdek de buitengewone uitstraling van de drijfkogel Colata.

Deze prachtige glazen bol is vervaardigd van dik glas en hol van binnen, waardoor het perfect in evenwicht blijft drijven op water. Dit maakt het mogelijk om de drijfkogel te laten dobberen in uw vijver, waardoor een betoverend effect ontstaat.

Dankzij de stevige glasdikte en het ontwerp zonder stilstaand water zijn deze bollen bestand tegen winterse omstandigheden en kunnen ze zonder zorgen buiten blijven, zelfs tijdens de koudste maanden. Echter, we adviseren om ze uit het water te halen, vooral als vorst dreigt.

Deze bollen zijn met liefde met de hand gemaakt van transparant glas, met levendige gele, blauwe en groene vlekken die een levendige uitstraling geven. Bovendien zijn er sprankelende zilveren glinstertjes in het glas verwerkt, wat een vleugje antieke charme toevoegt aan de drijfkogel.

Dankzij de gedeeltelijk afgevlakte onderzijde kan de drijfkogel stevig worden neergelegd, waardoor het een veelzijdige decoratieve mogelijkheid biedt, zoals een prachtige combinatie met pompoenen.

Met een indrukwekkende diameter van 11 cm is deze glazen bol een ware eyecatcher, zowel in uw huis als in de tuin. Laat de drijfkogel Colata schitteren als een uniek pronkstuk in elke ruimte!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!