Glassculptuur Giraffe - Handgemaakt Massief Glas, Wit/Amber Gevlekt Patroon, 29,5 cm Hoog

CB glas
04VL2769
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ontdek het prachtige Glassculptuur Giraffe, een meesterwerk van handgemaakt massief glas. Met zijn indrukwekkende hoogte van 29,5 cm en een natuurgetrouw wit/amberkleurig gevlekt patroon, combineert dit elegante kunstwerk realisme met verfijnde vakmanschap. Perfect als decoratief pronkstuk of als uniek geschenk.

Het Glassculptuur Giraffe is een meesterwerk van mondgeblazen massief glas, geheel natuurgetrouw nagemaakt in alle details behalve de hoogte. Met een indrukwekkende hoogte van 29,5 centimeter straalt dit handgemaakte glazen kunstwerk vakmanschap uit. De giraffe is gedecoreerd met een prachtig wit/amberkleurig gevlekt patroon, dat subtiel is verwerkt in het verder transparante glas van het lichaam. De poten, het staartje en het hoofd zijn volledig gevormd uit transparant glas, wat het realisme en de elegantie van dit sculptuur versterkt.

De harmonie van subtiele kleuren en de gracieuze vormgeving maken dit glassculptuur een tijdloze toevoeging aan elk interieur. Of het nu op een prominente plaats staat in uw woonkamer of als een bijzonder geschenk dient, het Glassculptuur Giraffe zal bewondering oogsten en een gespreksonderwerp zijn.

!