Papegaai van Glas

Gilde Handwerk
04VL2120
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14 cm ↔ 20 cm

Deze prachtige exotische papegaai van glas is een echte eyecatcher voor in huis. De combinatie van de frisse blauwe en gele kleurstelling geeft deze glazen vogel een vrolijke en levendige uitstraling. Het is dan ook geen verrassing dat deze handgemaakte papegaai van massief glas een populaire decoratie is voor vele interieurs.

De onderzijde van deze glazen papegaai is afgevlakt, waardoor deze stabiel staat en niet zomaar omvalt. Met een hoogte van 14 centimeter, een lengte van 20 centimeter en een breedte van 8 centimeter is deze exotische vogel een mooie aanvulling op elke tafel, boekenplank of kast.

Het vakmanschap dat nodig is om een glazen papegaai als deze te maken, is indrukwekkend. Elke detail is zorgvuldig geblazen en gevormd om de unieke kenmerken van een papegaai te benadrukken. Het eindresultaat is dan ook een verbluffend gedetailleerde en kleurrijke glazen vogel die zeker de aandacht zal trekken.

Of je nu een verzamelaar bent van glazen kunstwerken of gewoon op zoek bent naar een unieke en kleurrijke decoratie voor je huis, deze grote exotische papegaai van glas is een echte aanrader.

!