Glazen duif zwart

DT Glas
04VL2076
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 11 cm ↔ 16 cm

Maak kennis met onze elegante glazen duif, een prachtig kunstwerk van massief glas dat subtiliteit en verfijning belichaamt. Met zorg met de hand vervaardigd, straalt deze duif eenvoudige schoonheid uit in zijn strakke vormgeving en doordachte details.

Met een zwarte buik en transparante kop en staart, is deze duif een toonbeeld van eenvoud en klasse. Zijn gestroomlijnde ontwerp benadrukt enkel de essentiële kenmerken die nodig zijn om de gracieuze vorm van een duif te herkennen, zoals de staart en het sierlijke hoofdje dat nieuwsgierig naar achteren is gedraaid, alsof de duif iets interessants achter zich heeft opgemerkt.

Met afmetingen van 11 centimeter hoog, 16 centimeter lang en 5,5 centimeter breed, straalt deze glazen duif een ingetogen charme uit die direct de aandacht trekt. Of je hem nu gebruikt als decoratief accent in je huis of als een geschenk voor een vogelliefhebber, deze prachtige duif zal zeker bewondering oogsten. Laat je betoveren door zijn eenvoudige, maar toch intrigerende schoonheid en voeg een vleugje sereniteit toe aan je omgeving met deze schitterende creatie.

De maten in het kort: 11 cm hoog, 16 cm lang en 5,5 cm breed.

!