Pinguin van glas

Lichtenheldt
04VL1571-40
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 9,5 cm ↔ 5,5 cm

Deze prachtige glazen zwarte pinguïn, zij het kleiner dan zijn echte tegenhanger, straalt een unieke charme uit. Met zorgvuldig vakmanschap vervaardigd, is deze glazen pinguïn een waar kunstwerk.

Zijn donkere, zwarte lichaam met karakteristieke witte markeringen is een eerbetoon aan de elegante eenvoud van de echte pinguïn. Een subtiele gele vlek op zijn borst voegt een speels en levendig element toe aan zijn uiterlijk, terwijl de snavel en poten, vervaardigd uit levendig rood glas, een vleugje kleur en levendigheid toevoegen aan het geheel.

Met een hoogte van 9,5 centimeter en een breedte van 6 centimeter, heeft deze glazen pinguïn een compacte en toch opvallende aanwezigheid. Het is een meesterwerk op schaal, dat de essentie van deze geliefde zeevogel op een gracieuze en kunstzinnige manier vastlegt.

Dit kunstwerk is niet alleen een visuele traktatie, maar ook een tastbare herinnering aan de schoonheid van de natuur. Of je nu een liefhebber bent van pinguïns, een verzamelaar van unieke glazen creaties, of gewoon op zoek bent naar een betoverend decoratief stuk, deze glazen zwarte pinguïn zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en een vleugje verfijning toevoegen aan je omgeving.

De maten in het kort: 9,5 centimeter hoog en 6 centimeter breed.

Gerelateerde Producten
!