Kat van Glas Crystal

DT Glas
04VL1846
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 16 cm ↔ 9 cm

Kat van Glas, "Crystal": Een Betoverende Multicolour Glazen Kat

Maak kennis met "Crystal", een betoverende kat van massief glas die de elegantie en sierlijkheid van een kat perfect weet vast te leggen. Deze zittende glazen kat heeft haar kopje gedraaid, wat haar een levendige en nieuwsgierige uitstraling geeft. Het lijnenpatroon in het lichaam, gecombineerd met schitterende blauw-, groen- en kopertinten, maakt dit beeldje tot een uniek en bijzonder kunstwerk.

Het transparante glas van de kat, versierd met deze prachtige kleuren, vangt het licht op een manier die een fascinerend spel van reflecties en schaduwen creëert. Dit zorgt ervoor dat "Crystal" een dynamische en levendige uitstraling heeft, waardoor ze een opvallend decoratief element vormt in elke ruimte.

Met afmetingen van 16 cm hoog, 6 cm breed en 9 cm diep, is deze glazen kat zowel compact als indrukwekkend. Perfect als decoratie op een plank, vensterbank of bureau, brengt "Crystal" een vleugje elegantie en kunstzinnigheid in je interieur. Dit beeldje is ideaal voor liefhebbers van unieke en stijlvolle decoraties, en het maakt een prachtig cadeau voor kattenliefhebbers en kunstverzamelaars.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!