Handgeschilderde Glazen Vaas in Helder Rood en Zilverkleurig Glas - Uniek Diagonaal Design

M&N Woondeco
02V2420
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Laat u betoveren door deze prachtige handgeschilderde glazen vaas in helder rood en zilverkleurig glas. Het diagonale design met lichtgrijs glas versterkt het ontwerp en geeft diepte. Met zilveren strepen die de vorm subtiel benadrukken, biedt deze vaas een uniek decoratief accent. Met een hoogte van 26,5 cm en een voet van 10 x 23 cm past deze vaas perfect in elk interieur.

Laat u betoveren door deze prachtige glazen vaas, volledig vervaardigd uit glas met een fraai gekleurd design in helder rood en zilverkleurige accenten. De kleuren lopen diagonaal over de vaas heen, met daarboven een baan lichtgrijs glas die het ontwerp versterkt en extra diepte geeft aan het geheel. De zilveren strepen in de vaas benadrukken op subtiele wijze de vorm en voegen een elegant accent toe.

Deze vaas bestaat uit twee gegoten glazen schalen, die met de hand aan de binnenzijde zijn geschilderd en vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. Onder aan de vaas is een glazen voet gemaakt voor stabiliteit, verstevigd met extra glasconstructie om de vaas mooi rechtop te laten staan.

Elke vaas is met zorg met de hand geschilderd, waardoor elk exemplaar uniek is. De binnenzijde van de vaas is niet gecoat, waardoor zonlicht door de vaas kan schijnen en de kleuren nog intenser maakt. Vanwege het ontbreken van een beschermende coating is de vaas minder geschikt voor echte bloemen, omdat de verflaag kan beschadigen door harde stelen en doorns.

Met een hoogte van 26,5 cm, een breedte van 28,5 cm en een diepte van 5,5 cm, en een voet van 10 x 23 cm, biedt deze vaas een unieke decoratieve toevoeging aan elk interieur.

Gerelateerde Producten
!