Handgeschilderde Glazen Vaas in Helder Groen met Zilverkleurige Accenten - Uniek Design

M&N Woondeco
02V2418
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Laat u betoveren door deze prachtige handgeschilderde glazen vaas in helder groen met zilverkleurige accenten. De harmonie van tinten en subtiele zwarte vlekken benadrukt de vorm op unieke wijze. Met een hoogte van 26,5 cm en een voet van 10 x 23 cm biedt deze vaas een unieke decoratieve toevoeging aan elk interieur.

Laat u betoveren door deze prachtige glazen vaas, volledig vervaardigd uit glas met een fraai gekleurd design in helder groen en zilverkleurige accenten. De verschillende heldere tinten harmoniëren perfect en de zwarte vlekken in de vaas benadrukken op subtiele wijze de vorm van het ontwerp.

Deze vaas bestaat uit twee gegoten glazen schalen, die met de hand aan de binnenzijde zijn geschilderd en vervolgens aan elkaar zijn gelijmd. De stevige glazen voet aan de onderkant zorgt voor een stabiele basis. Versterkt met extra glasconstructie staat de vaas mooi rechtop.

Elke vaas is met zorg met de hand geschilderd, wat resulteert in unieke variaties. De binnenzijde van de vaas is niet gecoat, waardoor zonlicht door de vaas kan schijnen en de kleuren nog intenser maakt. Om deze reden is de vaas minder geschikt voor echte bloemen, omdat de verflaag kan beschadigen door harde stelen en doorns.

Met een hoogte van 26,5 cm, een breedte van 28,5 cm en een diepte van 5,5 cm, en een voet van 10 x 23 cm, biedt deze vaas een unieke decoratieve toevoeging aan elk interieur.

Gerelateerde Producten
!