Handgeschilderde Glazen Vaas in Warme Rode en gele Tinten - Uniek Design

M&N Woondeco
02V2417
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Laat u betoveren door deze elegante handgeschilderde glazen vaas, met een uniek design in warme rode en gele tinten. De harmonie van kleuren, subtiele donkere vlekjes en strepen benadrukt de vorm op een bijzondere manier. Met een hoogte van 26,5 cm en een voet van 10 x 23 cm biedt deze vaas een indrukwekkend en uniek decoratief accent in elk interieur.

Laat u betoveren door deze elegante glazen vaas, volledig vervaardigd uit glas en met een prachtig gekleurd design in rood en gele tinten. De harmonieuze combinatie van kleuren en de subtiele donkere vlekjes en strepen benadrukken de vorm van de vaas op een bijzondere manier.

Deze vaas bestaat uit twee gegoten glazen schalen, die met de hand aan de binnenzijde zijn geschilderd en aan elkaar zijn gelijmd. De stevige glazen voet aan de onderkant verzekert een stabiele positionering. Met extra glasconstructie verstevigd, staat de vaas mooi rechtop.

Elke vaas is met zorg met de hand geschilderd, waardoor elk exemplaar uniek is en zijn eigen karakter heeft. De binnenzijde van de vaas is niet gecoat, waardoor zonlicht door de vaas kan schijnen en de kleuren nog levendiger worden. Dit maakt de vaas minder geschikt voor echte bloemen, aangezien de verflaag kan beschadigen door harde stelen en doorns.

Met een hoogte van 26,5 cm, een breedte van 28,5 cm en een diepte van 5,5 cm, en een voet van 10 x 23 cm, biedt deze vaas een indrukwekkend en uniek decoratief accent in elk interieur.

Gerelateerde Producten
!