Handgemaakte Glassculptuur Ricciolo - Kleurrijke Spiraal op Transparante Sokkel

Gilde Handwerk
09SC2256
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Laat uw interieur stralen met het handgemaakte glassculptuur Ricciolo op een transparante sokkel. Dit unieke stuk van massief glas combineert levendige kleuren zoals rood, geel, wit en blauw in een elegant spiraalontwerp. Met een hoogte van 32,5 cm en een breedte van 15 cm, voegt dit kunstwerk een dynamisch en speels effect toe aan elke ruimte. Elk exemplaar is met de hand gemaakt, waardoor het een unieke en verfijnde decoratie is.

Breng kunst en kleur in uw interieur met het handgemaakte glassculptuur Ricciolo. Dit unieke stuk bestaat uit een massieve transparante glazen sokkel van 8 x 8 x 2 cm, waarop een prachtig massief glazen sculptuur rust. Het ontwerp doet denken aan een elegante spiraal die uitloopt in een verticale krul, met een speels en dynamisch effect.

Het sculptuur zelf is vervaardigd uit massief transparant glas, waarin kleurrijke strepen van rood, geel, wit en blauw zijn verwerkt. Deze kleurencombinatie geeft het beeldje een levendige uitstraling en zorgt ervoor dat het vanuit elke hoek anders oogt.

Met een totale hoogte van 32,5 cm en een breedte van 15 cm, is dit kunstwerk een opvallende toevoeging aan uw huis of kantoor. De diepte van het sculptuur is circa 7 cm, wat het ideaal maakt om op een vensterbank, schoorsteenmantel of een speciaal verlichte plank te plaatsen.

Elk glassculptuur Ricciolo is met de hand gemaakt, waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is. Dit maakt het niet alleen een decoratief element, maar ook een unieke kunstobject dat karakter en verfijning toevoegt aan elke ruimte.

!