Handgemaakt Glazen Beagle XS - Gedetailleerde Glassculptuur

CB glas
04VL2772
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Breng een schattig en kunstzinnig accent in uw interieur met dit handgemaakte glazen Beagle XS. Dit gedetailleerde beeldje, vervaardigd van hoogwaardig glas, toont een realistische Beagle met een wit lijfje en karakteristieke bruine en zwarte vlekjes. Amberkleurig glas voor de oortjes, het snuitje en staartje zorgt voor een prachtige glans. Met kleine kraaloogjes is dit 3,5 cm hoge kunstwerk een perfect cadeau voor hondenliefhebbers en glaskunstverzamelaars.

Breng een schattig en kunstzinnig accent in uw interieur met dit handgemaakte glazen hondje, ontworpen als een charmante beagle. Dit gedetailleerde beeldje is vervaardigd van hoogwaardig glas. Het lijfje is gemaakt van wit ondoorzichtig glas, versierd met bruine en zwarte vlekjes, wat het een realistisch en herkenbaar uiterlijk geeft. De oortjes, het snuitje en het staartje zijn gemaakt van transparant amberkleurig glas, wat zorgt voor een prachtige glans en diepte.

De kleine kraaloogjes maken dit hondje helemaal af en geven het een levensechte uitstraling. Ondanks zijn kleine formaat is dit beeldje zeer gedetailleerd en kunstzinnig gemaakt, een perfect voorbeeld van vakmanschap.

Dit glazen hondje heeft de volgende afmetingen: 3,5 cm hoog, 2 cm breed en 4 cm lang. Het is een ideaal decoratief stuk voor op een bureau, een plank of in een vitrinekast. Een prachtig cadeau voor hondenliefhebbers en verzamelaars van glaskunst.

!