Handgemaakt Glazen Hertje XS - Gedetailleerde Amberkleurige Sculptuur

CB glas
04VL2771
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met dit handgemaakte glazen Hertje XS. Vervaardigd van amberkleurig glas, heeft dit kunstwerk een fraaie witte bles op de hals en een wit/amberkleurig staartje. De gedetailleerde snuit en zorgvuldig gevormde pootjes maken het een prachtig decoratief stuk. Met zijn bescheiden formaat van 6,5 cm hoog is dit hertje perfect voor elke plek, van bureau tot vitrinekast.

Voeg een vleugje elegantie en kunstzinnigheid toe aan uw interieur met dit prachtige handgemaakte glazen hertje. Dit schattige hertje, vervaardigd van amberkleurig glas, is een waar kunstwerk. Het heeft een fraaie witte bles op zijn hals en een wit/amberkleurig staartje. Ook de snuit is gedetailleerd met een beetje wit glas en een zwart neusje. De oogjes zijn zorgvuldig gemaakt van zwart en wit glas.

Ondanks zijn bescheiden formaat, is dit hertje zeer gedetailleerd. De dunne pootjes zijn perfect gevormd, met alle buigingen op de juiste plaats, zoals bij de knieën. Het hertje is verder voorzien van een mooi vertakt geweitje, wat het geheel compleet maakt. Dit kunstzinnige stuk is een prachtige aanvulling op elk interieur.

Het glazen hert heeft de volgende afmetingen: 6,5 cm hoog, 2,5 cm breed en 7 cm lang. Perfect voor op een bureau, een plank of in een vitrinekast.

Gerelateerde Producten
!