Tuinprikker Bol Medium 'Mint' - Handgemaakte Glassculptuur

Polczer Glas
26VB2340
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 133 cm 

Breng een frisse en elegante uitstraling in uw tuin met de Tuinprikker Bol Medium 'Mint'. Deze prachtige tuinprikker bestaat uit een stevige metalen prikker van 118 cm hoog en een unieke, handgemaakte glassculptuur. De glazen bol, gemaakt door een ervaren glasblazer uit Duitsland, combineert groen, blauw en wit in een schitterend mintpatroon. Elke sculptuur is uniek door de bijzondere kleurcombinaties en het unieke patroon.

De metalen tuinprikker, met een diameter van circa 1 cm, is uit één stuk vervaardigd, wat zorgt voor extra stabiliteit. De glassculptuur heeft een diameter van ongeveer 15 cm en is aan de onderzijde voorzien van een metalen plaatje. Dit maakt het mogelijk om de bol stevig op de prikker te bevestigen.

Met een totale hoogte van circa 133 cm is deze tuinprikker een opvallende toevoeging aan elke tuin. De glassculptuur is winterhard en kan het hele jaar door buiten blijven staan, zodat u elk seizoen van deze prachtige decoratie kunt genieten.

Regenmeter

Het is nu ook mogelijk de tuinprikker als regenmeter te ontvangen. U krijgt dan een andere tuinprikker, met daaraan een ring met een doorsnede van circa 6,3 cm. De stang heeft dezelfde hoogte (118 cm). Uiteraard ontvangt u ook een kunststof regenmeter erbij.

Gerelateerde Producten
!