Prachtige DelftsBlauwe Glazen Uil met Uitslaande Vleugels

JB Glas
04VL2654
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 22,5 cm ↔ 20,5 cm

Deze prachtige glazen uil is een indrukwekkend kunstwerk van massief glas. De unieke houding van de uil en de kleurstelling van het glas zorgen ervoor dat u er niet snel genoeg van kunt krijgen. Met gespreide vleugels lijkt het alsof de uil net is geland. Zowel het lichaam, de vleugels als de kop zijn gemaakt van een combinatie van delfts blauw en wit glas. Het glas is op een prachtige manier aangebracht, waardoor het lijkt alsof u de veren kunt zien. De poten zijn gemaakt van donker glas en zijn naadloos samengesmolten met de transparante voet, waardoor de uil stevig op zijn voeten staat.

De meest opvallende kenmerken van deze uil bevinden zich op zijn kop. De grote, witte ogen met amberkleurige accenten trekken meteen de aandacht. In het midden van zijn gezicht bevindt zich een klein zwart snaveltje.

Deze imposante uil heeft een hoogte van 22,5 cm, een breedte van 20,5 cm (gemeten van vleugelpunt tot vleugelpunt) en een diepte van ongeveer 15,5 cm. Met zijn gedetailleerde ontwerp en levendige kleuren is deze glazen uil een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Of u hem nu plaatst op een vensterbank, een bijzettafel of een boekenplank, deze uil zal ongetwijfeld bewonderende blikken en gesprekken uitlokken

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!