Stier van Glas, Amber

04VL2075
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,5 cm ↔ 27,5 cm 

Stier van Glas, Amber: Een Majestueus Glazen Sculptuur

Maak kennis met de Stier van Glas in Amber, een indrukwekkend en dynamisch kunstwerk dat de krachtige dreighouding van een stier prachtig weergeeft. Dit meesterwerk, gemaakt van massief glas, is een ware eyecatcher en vangt de kracht en majesteit van een stier op een unieke manier. Mocht je deze stier in de wei tegenkomen, zou je zeker even een sprintje trekken!

Het lichaam van de stier is uitgevoerd in een fraai amberkleurig kleurpatroon, verrijkt met een raster van rood glas en vlekken van zwart en rood glas. Deze combinatie geeft het beeld een levendige en natuurlijke uitstraling. De staart en poten zijn van transparant glas gemaakt, wat het geheel een strak en modern uiterlijk geeft. De hoorns, het pronkstuk van de stier, zijn vervaardigd uit zwart glas, wat het beeld een krachtige en imposante uitstraling verleent. De gedetailleerde afwerking zorgt ervoor dat dit glassculptuur een waar pronkstuk is in elke ruimte.

Met afmetingen van 27,5 cm lang, 8 cm breed en 14,5 cm hoog, is deze imposante glazen stier zowel compact als indrukwekkend. Dit sculptuur is een perfecte toevoeging aan elke kunstverzameling en ideaal voor liefhebbers van unieke en hoogwaardige decoraties. Het kunstwerk vangt de essentie van de stier in een elegante en kleurrijke vorm, waardoor het een opvallend decoratief element vormt in elk interieur.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!