Glazen staande Lamp, Occhi Verde

DT Glas
12LA2014
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

↕ 52 cm Ø 30 cm

Deze glazen lamp is gemaakt in Duitsland. De lamp zelf is gemaakt in een mooie heldere groene kleur. Op de kap zijn tekeningen verwerkt in het glas, wat lijkt op vuurwerk of ogen. Deze tekeningen zijn in diverse kleuren op de lampenkap gemaakt. De rand van de kap is golvend en heeft een zwarte rand. De lampenkap zelf is ongeveer 25 cm hoog en heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm.

De glazen lampenkap is geplaatst op een klassiek aandoende metalen voet. Deze voet is aan de onderzijde voorzien van vilt. De totale hoogte van de lamp wordt hierdoor circa 52 cm. De doorsnede van de voet is circa 17 cm.

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

De fitting van de lamp is een zogenaamde grote fitting. Hij is geschikt voor lampen van maximaal 60 watt. (Fitting E27) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar. Excl. lamp.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp is 52 cm. De doorsnede is ongeveer 30 cm (de kap zelf, de voet heeft een doorsnede van 17 cm).

LET OP: HET IS OOK MOGELIJK OM ENKEL DE LAMPENKAP TE BESTELLEN. U krijgt dan enkel de glazen lampenkap, zonder voet of fitting.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!