Glazen staande Lamp, Rainbow

DT Glas
12LA2006
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 52 cm Ø 30 cm

Deze glazen lamp is gemaakt in Duitsland. De lamp zelf is gemaakt in de regenbogen kleuren. Bovenaan is er donkerblauw, zwart aandoend glas gebruikt. Hieronder volgt vervolgens: blauw, lichtblauw, groen, geel en oranje glas. De golvende rand van het glas, en de strepen, die over de kleuren heen lopen, zijn in dezelfde donkere kleur gemaakt als de bovenste kleur. De lampenkap zelf is ongeveer 25 cm hoog en heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm.

De glazen lampenkap is geplaatst op een klassiek aandoende metalen voet. Deze voet is aan de onderzijde voorzien van vilt. De totale hoogte van de lamp wordt hierdoor circa 52 cm. De doorsnede van de voet is circa 17 cm.

De lamp zelf is al een uniek glassculptuur, ook als deze niet aan is. Maar zodra het licht aangedaan wordt, begint de lamp te stralen. Er komt heel veel diepte in, en door het samenspel van de verschillende kleuren lijkt deze haast te leven.

De fitting van de lamp is een zogenaamde grote fitting. Hij is geschikt voor lampen van maximaal 60 watt. (Fitting E27) De lengte van het snoer is circa 1,4 m. Uiteraard met aan/uit schakelaar.

De totale hoogte van deze bijzondere lamp is 52 cm. De doorsnede is ongeveer 30 cm (de kap zelf, de voet heeft een doorsnede van 17 cm).

LET OP: HET IS OOK MOGELIJK OM ENKEL DE LAMPENKAP TE BESTELLEN. U krijgt dan enkel de glazen lampenkap, zonder voet of fitting.

Gerelateerde Producten
!