GlasArt Designschaal Classico, golvend

Gilde Handwerk
U-03S2354
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
  • Beschrijving

↕ 26,5 cm ↔ 55,5 cm

De GlasArt Designschaal Classico is een indrukwekkend kunstwerk dat meteen de aandacht trekt met zijn strakke, golvende vorm en diepe, warme kleuren. Deze glazen schaal combineert een modern design met een vleugje artistieke flair. De hoofdkleuren geel, zwart en rood worden aangevuld met accenten van blauw en groen, wat resulteert in een levendig en dynamisch geheel.

De schaal is voorzien van prachtige patronen van glasstukjes, die door middel van glasfusing op de schaal zijn gesmolten. Deze patronen liggen als het ware op de schaal en creëren diepte en een speels effect, waardoor het stuk tot leven komt. Het licht transparante glas laat zonlicht of spotverlichting door, wat zorgt voor een bijzonder warm en uitnodigend effect.

Het bijzondere golvende ontwerp van deze rechthoekige schaal, waarbij beide zijden naar beneden lopen, maakt het tot een echte blikvanger in elke ruimte. De schaal staat op de naar beneden lopende randen, wat ook de pootjes van de schaal vormen. Het midden van de schaal heeft een subtiele holling, die een extra dimensie en functionaliteit toevoegt.

Met afmetingen van ongeveer 55,5 cm in lengte, 26,5 cm in breedte en 5 cm in hoogte, is de GlasArt Designschaal Classico niet alleen een visueel aantrekkelijk kunstwerk, maar ook een veelzijdig decoratief object voor elke omgeving.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!