GlasArt vaas in metalen standaard Classico, Ovaal

Gilde Handwerk
02V2405
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

↕ 48,5 cm ↔ 28 cm 

De GlasArt Vaas in metalen standaard Classico Ovaal is een indrukwekkend en uniek kunstwerk, gevat in een zwart gelakte metalen standaard. Deze vaas valt op door zijn strakke design en diepe kleurencombinaties van geel, zwart, rood, met accenten van blauw en groen. De vaas is versierd met prachtige patronen van glasstukjes, die door middel van glasfusing op de vaas zijn gesmolten, wat een intrigerend en levendig effect geeft.

Elke vaas is een uniek stuk, handgeschilderd aan de binnenzijde van twee gegoten glazen schalen die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de voor- en achterzijde iets van elkaar afwijken, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van elke vaas. Het glaswerk is stevig bevestigd in een zwart gelakte metalen standaard, wat niet alleen stabiliteit biedt, maar ook een elegante uitstraling geeft.

Door de ongecoate binnenzijde kan zonlicht door de vaas schijnen, waardoor de kleuren nog intenser worden. Dit maakt de vaas minder geschikt voor echte bloemen, omdat de verflaag kan beschadigen door harde stelen of doorns. De vaas is echter perfect voor droogbloemen of als een op zichzelf staand decoratief object.

Met afmetingen van 48,5 cm hoog, 28 cm breed en 7,5 cm diep, is deze vaas een opvallende toevoeging aan elk interieur. De metalen voet is 10 cm diep en 25 cm breed, voorzien van vilten dopjes aan de onderzijde om krassen op uw meubels te voorkomen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!