Vaas van Glas, Large,Veldbloemen

DT Glas
02V2392
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 30,5 cm

Breng de pracht van de natuur naar binnen met deze grote glazen vaas met een betoverende afbeelding van veldbloemen. Gemaakt van mat gekleurd, compleet transparant wit glas, straalt deze vaas een tijdloze elegantie uit. Met zijn ovale vorm, smal aan de boven- en onderzijde en iets wijder uitlopend in het midden, voegt deze vaas een uniek accent toe aan elk interieur. Van bovenaf gezien is de vaas echter rond, waardoor het perfect is voor het presenteren van bloemarrangementen.

Aan de voorzijde is een levendige afbeelding van blauwe korenbloemen, witte kamillebloemen en groene bladeren aangebracht, die zowel vol in bloei als in knop zijn. Sommige bloemen zijn alleen in transparant glas weergegeven, waardoor je een glimp van de stelen van het boeket kunt opvangen.

De vaas is 30,5 cm hoog en heeft een doorsnede van circa 14,5 cm, waardoor het perfect is voor middelgrote boeketten of als opvallend decoratief stuk op zichzelf. Voeg een vleugje vrolijkheid toe aan elke kamer met deze prachtige glazen vaas, een tijdloos stuk dat altijd bij je interieur past.

!