DreamLight Waxinelichthouder Noblesse Smart Adele

DreamLight
05WX2351
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!*
Bestel
  • Beschrijving

Ø 11 cm ↕ 12 cm

De DreamLight Waxinelichthouder Noblesse Smart Adele is een prachtig gevormde waxinelichthouder die uw interieur verrijkt met zijn betoverende bloemendecoratie. Deze unieke waxinelichthouder is gevuld met een levendig arrangement van rode rozen, roze besjes, kleine en grote rode bessen, en takjes met kleine rode bloemetjes.

De vorm van de waxinelichthouder roept verschillende associaties op, sommigen zien er een schemerlamp in, anderen een paddestoel. Hoe dan ook, het is een zeldzame en opvallende vorm voor een waxinelichthouder, waardoor de prachtige rode bloemen nog beter tot hun recht komen.

Met een diameter van 11 centimeter en een hoogte van 12 centimeter is deze waxinelichthouder een ware blikvanger in elke kamer.

Over Dreamlight: Het Duitse Dreamlight produceert op ambachtelijke wijze een breed scala aan glazen decoratieartikelen. Het assortiment omvat onder andere waxinelichthouders, engelen en tafelklokken. De basis van ieder artikel is een kwalitatief hoogwaardige glazen ommanteling, afkomstig van externe glasproducenten uit Europa. Eenmaal in Duitsland word er een gel-achtige substantie in het glas gegoten, waarna de decoratiebloemen hierin gemaakt worden. Dit is een nauwkeurig proces, wat in meerdere stappen gedaan wordt. Voor een gemiddeld artikel is er ongeveer een half uur nodig om het glas compleet te vullen. Het eindresultaat van dit ambachtelijke proces kunt u in onze showroom in Winschoten zien, en het volledige assortiment Dreamlight glazen decoratieartikelen zijn ook in onze webshop te bestellen.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!